woensdag 26 februari 2014

Peter Van de Veire bezingt boezem van Sabine Hagedoren als Marco Tornado


Peter Van de Veire bezingt boezem van Sabine Hagedoren als Marco Tornado


"Oh Sabine", zo heet de titel van een gloednieuw nummer dat opgedragen is aan weervrouw Sabine Hagedoren. Het carnavalnummer werd gezongen door een zekere Marco Tornado, maar dat blijkt de artiestennaam te zijn van Peter Van de Veire. In zijn ochtendprogramma op MNM confronteerde hij Sabine zelf met het nummer. En zij vond het geweldig!

Het liedje kon voor het eerst gehoord worden op Radio Baloo en ook bij "Hautekiet" op Radio 1 werd het nummer losgelaten op de luisteraar. Het opzwepende en aanstekelijke deuntje en de songtekst ("Oh Sabine, sinds ik je eerste weerberichtje heb gezien. Kijk ik elke keer. Je maakt het goede weer. Maar als je in profiel staat, zie ik Griekenland niet meer") is bruikbaar materiaal voor de carnavalisten.
"Klankkleur Marco lijkt op die van Pedro"


"Ik vind het een heel plezant liedje. Dat gaat zeker aanslaan", zegt Sabine Hagedoren in "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" op MNM. De weervrouw had naar eigen zeggen wel een vermoeden wie die Marco Tornado écht was. "Ik ken die stem en ik vond dat de klankkleur van Marco heel hard lijkt op die van Pedro", aldus de weervrouw. Vervolgens kon Peter Van de Veire niet anders dan toegeven dat hij de zanger is.

"Het is echt een geweldig liedje. Voor mij is het eigenlijk elke dag carnaval", zegt Sabine Hagedoren lachend.

Weervrouw Sabine Hagedoren: "Oh Peter, ik vind het geweldig"

Peter Van de Veire brengt muzikale ode aan Sabine Hagedoren

Enkele dagen geleden leverde een zekere Marco Tornado vanuit het niets een song af waarin niemand minder dan de dikke bollen van weervrouw Sabine Hagedoren werd bezongen. Achter die Marco Tornado blijkt nu MNM-presentator Peter Van de Veire te zitten. Dat maakte hij zelf bekend in het radioprogramma dat zijn naam draagt.

ONTHULLING: Wie is Marco Tornado?

Zomaar. Uit het niets verscheen er een video op YouTube. Beelden van Sabine Hagedoren waarmee je karaoke-gewijs kan meezingen op.. een hit! Ene Marco Tornado is grote fan van VRT-weervrouw Sabine Hagedoren en schreef een nummer voor haar. De Nederlander die al enkele jaren in België woont, vindt dat er te weinig carnavalsmuziek is op de Vlaamse radio. Daarom maakte hij zelf een nummer. In een mum van tijd stond het bericht op heel wat (kranten)pagina's, scoorde de video een hit op sociale media, twitter en facebook én werd het gespeeld op enkele radiozenders.

Charmezanger Marco Tornado veroverde het voorbije weekend stormenderhand het internet met een ludieke ode aan de tetten van weervrouw Sabine Hagedoren, Oh Sabine. Maar heeft Sabine Hagedoren het nummer al gehoord?
En wie is die Marco Tornado?

"Oh Sabine!" is een nummer van Miguel Wiels, Kürt Burgelman (Biezebaaze) en Peter Van de Veire. Binnenkort ook te koop op iTunes.

Carnavalsnummer voor Sabine Hagedoren

Internetters speculeren al enkele dagen over de ware naam van Marco Tornado. Die droeg een nummer op aan de populaire weervrouw Sabine Hagedoren: "Oh Sabine".

Nu blijkt dat een schuilnaam te zijn van Peter Van de Veire van MNM. Vanochtend confronteerde hij Sabine Hagedoren in z'n ochtendprogramma zelf met het nummer. Zij vond het geweldig.

Het opzwepende deuntje en de songtekst is gefundenes fressen voor carnavalisten: "Oh Sabine, sinds ik je eerste weerberichtje heb gezien. Kijk ik elke keer. Je maakt het goede weer. Maar als je in profiel staat, zie ik Griekenland niet meer".

VIDEO: Peter Van de Veire zingt over 'balkon' van Sabine Hagedoren

Afgelopen weekend verscheen het liedje Oh-Sabine! over de dikke bollen van Sabine op YouTube. Volgens de uitleg bij de video was zanger Marco Tornado grote fan van weervrouw Sabine Hagedoren. Nu raakte dus bekend dat Marco Tornado het alter ego is van Peter Van de Veire.

 Marco Tornado, het zingende alter ego van Peter Van de Veire, maakte dit weekend met een ludieke ode aan weervrouw Sabine Hagedoren en haar weelderige borsten furore op YouTube. 'Ik kijk nooit meer naar Frank Deboosere, Jill Peeters laat me koud en van die kleine David krijg ik het benauwd. Oh Sabine! Sinds ik je eerste weerberichtje heb gezien, kijk ik elke keer. Je maakt het goede weer, maar als je in profiel staat zie ik Griekenland niet meer!'

Naar de echte identiteit van de zanger konden we tot op vandaag alleen maar raden, maar zijn voormalige sidekick Eva Daeleman maakte vandaag op Facebook bekend dat het wel degelijk om radio- en televisiepresentator Peter Van de Veire gaat.

De grote onthulling van de identiteit van Marco Tornado met zijn carnavalshit "Oh Sabine!" En hoe reageerde Sabine Hagedoren zelf?

Peter Van de Veire komt uit de kast en geeft zich bloot

Ja, het is zover: Peter Van de Veire heeft eindelijk toegegeven dat hij zijn publiek al een tijdje voorgelogen heeft. Heel die tijd heeft hij moeten leven met een geheim.
Vorige week hadden we het al gemeld dat er 'plots' een Vlaamse charmezanger uit het niets was opgedoken met de naam 'Marco Tornado'. Van de Veire heeft deze morgen in zijn ochtendshow op MNM de grote onthulling gedaan: Marco Tornado en Peter Van de Veire zijn gewoonweg één en dezelfde persoon. Vandaar die allereerste single 'Oh Sabine' die gewoonweg té goed en professioneel in elkaar stak om een debuutplaat te zijn, vandaar de clip waarin Sabine Hagedoren centraal staat en die getuigt van een wel héél groot beeldarchief(foto's, filmpjes en zelfs een video waarin Sabine in badpak aan het modderworstelen is) en vandaar die persverantwoordelijke 'Chantal' die 'vragen wel zou doorspelen' maar geen rechtstreeks nummer doorgaf.

Alhoewel er vrij snel stemmen opgingen dat het om Van de Veire moest gaan, bleef het nog even onzeker, want de presentator speelde het spelletje verdomd goed mee. Toen wij hem hierover contacteerden, hield hij zich in ieder geval van den domme. Sabine Hagedoren zelf vertelde aan Van de Veire dat ze het nummer 'geweldig' vindt, een zeer goed geslaagde grap.

Voor zij die vanwege onze titel twijfelden aan de geaardheid van de MNM-DJ: daar moeten we jullie teleurstellen. Marco Tornado zingt niet voor niks over het balkon van Sabine Hagedoren en tot nader order is Van de Veire nog steeds zo hetero als Silvio Berlusconi - al deed hij ons even twijfelen met dat jodelriedeltje.

Hieronder de onthulling, maar omdat we melodie en tekst van 'Oh Sabine' goed kunnen pruimen, gaan we daarna nog één keer van jetje: polonaise allemaal en zoeken naar Griekenland!

zaterdag 22 februari 2014

Marco Tornado zingt ode aan Sabine Hagedoren in Oh Sabine!

 
Marco Tornado zingt ode aan Sabine Hagedoren in Oh Sabine!

Heeft u deze ode aan weervrouw Sabine Hagedoren al gezien op YouTube?

Daar dook recentelijk dit filmpje op over de populaire Vlaamse weervrouw Sabine Hagedoren.

De video is van Marco Tornado. Nog geen naam als een klok, maar daar kan weldra verandering in komen in het schlagersegment van de Vlaamse muziek.

De man is groot fan van weervrouw Sabine Hagedoren en brengt haar op zijn eigengereide manier een ode. In het filmpje zijn oude beelden en foto's te zien uit de carrière van de sympathieke weervrouw.


Oh Sabine // Je warmt me op met minstens toch een graad of tien // Je brengt me niets dan zon // Je staat voor Libanon // Ik breng een serenade aan je weelderig...   Enfin, u weet wel vanuit welke hoek de wind waait. De loftuitingen aan haar borsten zijn niet van de lucht.

Het liedje heeft een aanstekelijk deuntje en is een mooie meezinger voor het carnaval, en zou zo maar eens een grote hit kunnen worden. De single past in het genre van die andere bekende charme zanger Tom Waes met "Dos Cervezas".

'Oh Sabine' is naar verluidt het eerste nummer van Marco Tornado. Voorlopig enkel op YouTube te beluisteren, maar Marco denkt ondertussen ook al aan iTunes.

Achter het alter ego gaat een zekere Marc Van Bastelijn schuil, al klinkt die verdacht veel op Peter Van de Veire. Niet?

'Oh Sabine, ik breng een serenade aan je weelderig balkon'

Een zekere Marco Tornado maakt op YouTube furore met een ludieke ode aan weervrouw Sabine Hagedoren en haar weelderige boezem.

Het filmpje gaat momenteel viral op social media, twitter en facebook.

Marco Tornado is al jaar en dag een grote fan van weervrouw Sabine Hagedoren. Hij brengt een ode aan haar met dit nummer.

'Ik kijk nooit meer naar Frank, Jill Peeters laat me koud en van die kleine David krijg ik het benauwd. Oh Sabine! Sinds ik je eerste weerberichtje heb gezien, kijk ik elke keer. Je maakt het goede weer, maar als je in profiel staat zie ik Griekenland niet meer!'

zaterdag 1 februari 2014

Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) in Tegen de Sterren Op editie van De Premiejagers



Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) in Tegen de Sterren Op editie van De Premiejagers



Op premies jagen met Bruno Wyndaele




In 'De Premiejagers' nemen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Marie Vinck (Ella Leyers) en Kristien Hemmerechts.



Frank Deboosere: "Ik kan vanaf hier in Marie Vinck (Ella Leyers) haar bloes kijken"



Die goeie ouwe Frank toch... In plaats van naar de sterren, wolken en zon te kijken, heeft hij het eerder gemunt op het lagedrukgebied(de borsten red.) van Marie Vinck.



Wie al eens graag naar 'Tegen de Sterren op' kijkt, heeft ongetwijfeld de aflevering over 'De Premiejagers' gezien. Daarin namen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Kristien Hemmerechts en Marie Vinck (Ella Leyers).



Een voor een meesterlijk vertolkt. En de Frank was duidelijk in vorm. Amper oog voor de op te lossen vragen en rebussen, had Frank meer zijn zinnen gezet op het weelderige decolleté van Marie Vinck (Ella Leyers).



We kunnen hem natuurlijk geen ongelijk geven, want de borsten van Marie Vinck zijn nu eenmaal puur natuur en topmateriaal.



In de nieuwe aflevering van Tegen De Sterren Op stelt Vlaams minister-president het jaarlijkse uitstapje voor aan de Vlaamse regering. Het gezelschap zal een bezoek brengen aan de grotten van Han. Al worden er wel enkele voorwaarden gesteld...



Ook onder meer Bruno Wyndaele en Marie Vinck (Ella Leyers) maakten hun opwachting in Tegen De Sterren Op.



Frank Deboosere: "Of ik een affaire heb met Sabine Hagedoren?"



Frank Deboosere wordt volop geparodieerd in Tegen De Sterren Op. Al kan de weerman er zelf best mee lachen. "Als BV moet je tegen een stootje kunnen, ik ga er mijn slaap niet voor laten. Al is het intrigerend om te zien wat mijn derde persoon zoal meemaakt."



Daarmee doelt de weerman natuurlijk op de liefde die bloeit tussen Frank en Sabine Hagedoren in Tegen De Sterren op. Is dat in het echte leven ook zo? "Sabine is een heel fijne collega en we kunnen goed met elkaar opschieten. Ik kan altijd op haar rekenen en zij op mij. We zijn twee handen op één buik, maar buiten het werk laten we elkaar met rust. Al kan ik goed lachen met die dolle fratsen, maar dat is natuurlijk fantasie. Er heeft mij trouwens nog nooit iemand gevraagd of wij effectief iets met elkaar hebben", aldus Deboosere in Story.



'Tegen de Sterren Op' geeft West-Vlaamse les in 'Eigen Kweek'



'Tegen de Sterren Op' wist vorige week 1.486.571 miljoen kijkers te bekoren. De uitzending op woensdag bereikte 948.723 kijkers (live +5) en met de heruitzending op zondag kwamen daar nog eens 537.848 kijkers bij (live + 1).



Nu woensdag 29 januari 2014 staan de alter ego’s van onder meer Regi Penxten en Slongs die Vanongs klaar voor de vijfde aflevering, en omdat het in 'Tegen de Sterren Op' soms nog wat gekker mag worden dan doorgaans al het geval is, trekt de cast ook richting wietplantages.



In 'Eigen Kweek' leert Frank (Jonas Van Geel) immers zijn speciaal uit de Filipijnen overgevlogen Julita (Clara Cleymans) alles over het West-Vlaamse dialect. Terwijl Julita sukkelt om haar Frank te begrijpen, kampt Regi (Jonas Van Geel) met een probleem.



De producer moet babysitten op Ellie Martha omdat Elke (Clara Cleymans) een avondje uit gepland heeft met vriendinnen naar een optreden van Milk Inc. Maar dan beseft Regi dat hij daar zelf ook zou moeten zijn. Gelukkig kan hij (Jonas Van Geel) lookalike Regi Penxten (de echte!) richting Sportpaleis sturen om zijn plaats in te nemen.



In het Vlaams Parlement discussiëren Kris Peeters (Guga Baùl), Jan Peumans (Jonas Van Geel), Liesbeth Homans (Tine Embrechts), Ingrid Lieten en Mieke Vogels (beiden Ivan Pecnik) nog steeds over de uitstap naar de Grotten van Han.



Terwijl onze politici eruit proberen geraken, gebeurt er ook flink wat in TV-land:



- The Battle of the Vlaamse boobs in Tegen de Sterren Op

Vandaag nemen de rondborstige Vlaamse babes Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en actrice Marie Vinck (Ella Leyers) het tegen elkaar op in een quiz.



Ook in 'Tegen de sterren op' jagen ze op premies met Bruno Wyndaele



In de 'Tegen de sterren op'-versie van 'De Premiejagers' nemen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Marie Vinck (Ella Leyers) en Kristien Hemmerechts.



Bruno Wyndaele (Guga Baúl) nodigt namelijk het populaire weerduo Frank Deboosere (Chris Van Espen) en weervrouw Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) samen met Kristien Hemmerechts (Walter Baele) en Marie Vinck (Ella Leyers) uit in een nieuwe aflevering van 'De Premiejagers'.



Al snel blijken de ‘eenvoudige’ premies van Bruno toch een zware dobber te zijn voor de BV's. Hoewel Frank Deboosere de zonnige kant er wel van kan inzien, omdat hij 'van hier in de sexy decolleté van Marie Vinck kan kijken'.



Wie de officieuze tetten koningin van Vlaanderen wordt, Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) of Marie Vinck (Ella Leyers), zullen we niet verklappen. Kijk voor de uitslag maar naar de video van het filmpje. 



- In 'Wild van Dieren' lokken safariman Koen Kohlbacher (Walter Baele) en host Staf Coppens (Chris Van Espen) dieren door middel van zoetigheden.



- De dokters van 'Het Spreekuur' (Tine Embrechts als dokter Clara, Guga Baúl als dokter Jan en Clara Cleymans als dokter Cathy) krijgen een man met een 'groot' probleem in hun praktijk. Er wordt zorgvuldig beeldmateriaal verzameld voor Facebook. Voor het medisch dossier. Een patiënt komt langs met een penis die te groot is, daar moeten natuurlijk foto's van getrokken worden, open en bloot op TV.



- De Bomma uit 'Familie' (Chris Van Espen) waagt zich aan een nieuwe trend: Twerking.



En in een reeks Duiveluitdagingen roepen onze Rode Duivels België op om hen te steunen in aanloop naar het WK, de naakte waarheid. Marouane Fellaini (Walter Baele), Steven Defour (Jonas Van Geel) en Toby Alderweireld (Chris Van Espen) hebben een nieuwe uitdaging klaar. Hun eventuele tegenprestatie nemen ze er dan maar bij.



In de muzikale slotact zingt Slongs Dievanongs (Nathalie Meskens) 'Klapt Lijk Mij', waarin ze duidelijk maakt hoe makkelijk het zou zijn als iedereen gewoon Antwaarps zou klappen.



'Tegen de Sterren Op', iedere woensdag om 20.35 uur op VTM, met een herhaling op zondag om 19.55 uur.



Nathalie Meskens maakt 'Antwaarpse' rap (video)



De Antwerpse rapster Slongs Dievanongs maakt haar opwachting in Tegen De Sterren Op. Niet de echte Slongs, maar Nathalie Meskens brengt tijdens het VTM-programma de hit 'Klapt Gelijk Mij'. Het nummer verwijst naar het originele 'Lacht Nor Mij'.



Door het petje 'I love Antwaarps' wordt duidelijk dat de parodie om het Antwerpse dialect draait. Slongs staat dan ook bekend om haar Antwerpse rap-nummers. Met 'Klapt Gelijk Mij' worden deze keer niet 'alle kindjes blij', maar is het 'Antwerpen boven, alle mensen blij'.



Met 'Klapt Gelijk Mij' wil de imitatieversie van Slongs het Antwerpse dialect doen heropleven. Meskens benadrukt dat het niet nodig is om alles in het mooi Nederlands te zeggen.



Slongs Dievanongs is duidelijk in de wolken door de imitatie. "Ik vind het echt fantastisch," zegt ze. "Mensen moeten zich vereerd voelen en relativeren als ze worden geïmiteerd. Na haar act hebben Nathalie Meskens en ik samen foto's genomen. Ze zei tegen mij 'ah zo'n gezicht trek jij', en ze deed exact hetzelfde gezicht na. Nathalie is echt een fantastische actrice. Van mij mag ze een bank vooruit en krijgt ze een kus van de juffrouw."



In Tegen de Sterren Op is het Vlaams parlement half Antwerps gekleurd. Daar discussiëren de uit Puurs afkomstige Kris Peeters (Guga Baùl) met de Antwerpse Liesbeth Homans (Tine Embrechts) en Mieke Vogels (Ivan Pecnik) over de uitstap naar de Grotten van Han. Ook Ingrid Lieten (eveneens Ivan Pecnik) en Jan Peumans (Jonas van Geel) discussiëren mee.



Verder is het vanavond uitkijken naar de West-Vlaamse les in Eigen Kweek en het twerken van de bomma uit Familie. Voor alle duidelijkheid, twerken is een danspasje waarbij er hevig met de billen wordt geschud.



Ook in 'Tegen de sterren op' jagen ze op premies met Bruno Wyndaele



In de 'Tegen de sterren op'-versie van 'De Premiejagers' nemen Sabine Hagedoren (Tine Embrechts) en Frank Deboosere het op tegen Marie Vinck (Ella Leyers) en Kristien Hemmerechts.